Seniorcamping i rolige og naturskønne omgivelser

Med beliggenhed midt i naturen er Saksild Strand Camping det oplagte valg for seniorcamping for voksne i alderen 45+. På campingpladsen er der rig mulighed for at nyde livet i rolige omgivelser ved en af landets absolut bedste badestrande. Her kan I udnytte områdets skønne natur ved at gå ture langs stranden eller i de store bøgeskove. I kan besøge de mange små og store gårdbutikker og ellers blot gøre det, som får jer til at koble helt af og nyde det afstressende og helt unikke campingliv.

På Saksild Strand Camping har I desuden mulighed for at vintercampere i weekender og på helligdage og dermed komme et smut væk fra den grå og vante hverdag.

I lavsæsonen har vi nogle lavere turistpriser og er I tilmed medlem af Ældre Sagen har I også adgang til seniorrabat i lavsæson. For at høre nærmere om vores priser som medlem af Ældre Sagen, er I meget velkommen til at kontakte os på mail info@saksild.dk eller telefon +45 86 55 81 30.

Kulturelle oplevelser ikke langt fra campingpladsen

 

Trænger I til at få lidt ekstra oplevelser med i bagagen, er der også rig mulighed for det. Med vores seniorcamping i Saksild er I ikke langt fra den skønne by Aarhus, der ligger blot 25 km fra Saksild Strand Camping. I Smilets By kan I besøge Den Gamle By, AROS Kunstmuseum eller Moesgaard Museum, der er blandt nogle af Jyllands største kulturelle turistattraktioner. Der er naturligvis også mulighed for at opleve andre seværdigheder i Aarhus og de omkringliggende byer. Ved at tage på seniorcamping i Saksild får I altså den helt perfekte campingferie med både afslapning og unikke oplevelser.

 

Ønsker I en uforglemmelig campingferie i et af Danmarks hyggeligste naturområder, er Saksild Strand Camping et fremragende valg. Som trestjernet campingplads gør vi alt for at give vores gæster den bedste oplevelse med god service, velholdte faciliteter og skønne udeområder.