Cykelhytte - "Back to Nature"
2-3 Personer
Lille køleskab
2-3 Senge
Gratis wifi
Lille terrasse med bord/bænkesæt

Cykelhytte - Tæt på naturen


Saksild Strand Camping tilbyder ren ”back to nature ”-stemning på den behagelige måde, hvor naturen er i centrum for ferien. Vores charmerende cykelhytter er enkle overnatningshytter for 2-3 personer på 10 m2. Hytterne har en lille træterrasse bord og stole tilknyttet, hvor der er god plads til kvalitetstid og hygge.

Hytterne er udstyret med 2-3 senge, heraf køjesenge og enkeltmandssenge. Ydereligere er der installeret et lille køleskab med plads til mad og drikkevarer.

Hytterne er godt isolerede med elvarme, så I ikke skal bekymre jer om at komme til at fryse, hvis I ikke lige er afsted henover sommeren. Hytterne indeholder ikke toilet eller bad, men de ligger derimod tæt på vores servicebygning med toiletter, bruse- og puslerum, vaskemaskine, tørretumbler, opholdsrum og køkken med mikro- og varmluftovne. Desuden er der plads til en bil lige ved siden af hytterne. Hytten er til rådighed fra kl. 15, og afrejse skal ske inden kl. 10.


Det er ikke muligt at lave mad i hytterne.
Om Cykelhytten
Om Cykelhytten


  • Gratis Wifi
  • Lille køleskab
  • 2-3 senge
  • Lille terrasse
  • Bord-bænkesæt
  • Ikke ryge-hytter

Pris for 2 personer inkl. strøm og bad

Betalingsbetingelser ved reservation af hytte:

Betalingsbetingelser ved reservation af hytte: Det fulde beløb skal indbetales ved reservation. Ved afbestilling af hytte senest 4 uger før ankomst tilbagebetales 75% af det indbetalte beløb. Senere end 4 uger tilbagebetales beløbet ikke.

Book din næste campingferie hos Saksild Strand CampingØnsker du en uforglemmelig campingferie i Jylland til en fornuftig pris, så kan Saksild Strand Camping sætte de helt rigtige rammer – midt i naturen og tæt på storbyen. Som trestjernet campingplads med udfordrende, sjove og spændende aktiviteter for hele familien, gør vi alt for at give vores gæster den bedste oplevelse. Book din næste campingferie hos os allerede i dag. Vi glæder os til at tage imod jer!

Vi har hytter for enhver smag, og lader dig gerne selv vælge. Har du behov for yderligere information om campingpladsen, nærliggende seværdigheder eller vores faciliteter, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@saksild.dk eller ringe direkte på telefon +45 86 55 81 30.