Poolhytte - "Hytte med alt hvad du har brug for"

3 Personer
Eget køkken
2 senge + 1 madras
Gratis wifi
Lille terrasse med havestole og bord

Poolhytte - Hytteferie med alt du har brug for


Hos Saksild Strand Camping tilbyder vi 4 små hytter på i alt 10m2 med en lille terrasse. Disse er vores poolhytter, og her får du alt, hvad du behøver – intet mere og intet mindre. Husene kan max benyttes af 3 personer, og de består af en stor køjeseng på 90×200 og en enkeltmandsseng med koldskumsmadras.

I hytterne er der desuden et lille køkken med varmt og koldt vand, et køleskab, to kogeplader, en mikrobølgeovn, en kaffemaskine, bestik, porcelæn, gryder, dyner og puder osv. – alt sammen til 3 personer. Det eneste du selv skal medbringe, er sengelinned, men dette kan dog også sagtens lejes ved ankomst.

Til at nyde dagens måltider, eller hygge med et spil kort om aftenen, er der opsat en spisekrog med et bord og 3 stole. Hytterne er isolerede, og der er elvarme indlagt, hvilket gør dem ideelle til 2- eller 3-personers ferier hele året rundt. Der er plads til en bil lige ved siden af hytterne, så I nemt og bekvemt kan bære bagage ind og ud af hytterne og hurtigt hoppe i bilen, når I skal afsted på diverse ture i området.

Hytterne ligger lige ved siden af vores swimmingpool og ikke langt fra vores servicebygning med adgang til toiletter, bad, vaskeri, opholdsrum og køkken, der er udstyret med mikro- og varmluftovne. Hytten er til rådighed fra kl. 15, og afrejse skal ske inden kl. 10.

Poolhytte

  • Eget køkken
  • Spiseplads
  • Gratis wifi
  • 3 sovepladser
  • Køleskab
  • Ikke ryge-hytter

Pris for 3 personer inkl. strøm og bad

Betalingsbetingelser ved reservation af hytte:

Det fulde beløb skal indbetales ved reservation/booking. Ved afbestilling af hytten senest 4 uger før ankomst tilbagebetales 75% af indbetalte beløb. Senere end 4 uger tilbagebetales beløbet ikke.

Book en bekvemmelig ferie med alt hvad du har brug forSkal du på ferie med familien eller på en hyggetur med vennerne? Så kan du med fordel booke en af vores skønne poolhytter. Vores poolhytter er for jer, der ikke har brug for den store luksus for at hygge jer og have det dejligt. De giver anledning til en masse hyggelige stunder, hvor I som kærestepar, familie eller vennegruppe kan komme helt tæt på hinanden og bare nyde hinandens selskab.
Poolhytterne er desuden ideelle til jer, der gerne vil være tæt på poolen og vores servicebygning med toiletter, opholdsrum, køkken osv. Ønsker I toiletter og bad i selve hytten, så anbefaler vi jer i stedet at se nærmere på vores luksushytter med plads til op til 5 personer.

Vil du vide mere om vores poolhytter, vores luksushytter eller nogle af vores øvrige hytter, er du altid meget velkommen til at kontakte os på info@saksild.dk eller ringe direkte på telefon +45 86 55 81 30. Vil du læse mere om vores faciliteter på campingpladsen eller nogle af de nærliggende seværdigheder, kan du gøre dette her på siden. For nærmere informationer herom, kan du naturligvis også altid henvende dig til os.