Hos Saksild Strand Camping har vi hytter til enhver smag Se vores store udvalg af hytter her Hytteferie Saksild Strand En af østjyllands bedste badestrande indenfor 200 meter Læs mere om Saksild Strand her Glamping Saksild Strand Camping byder velkommen til Glamping Læs mere om vores glamping her

Saksild Strand Camping - Udlejning


Mangler du nogle aktiviteter i din sommerferie, så kom forbi receptionen og lej lige det din familie står og mangler. Vi tilbyder både udlejning til land og vand.

Cykler

Kunne du tænke dig en cykeltur i den flotte natur langs østkysten fra Saksild Strand til Marselisborg skovene, eller måske tage en dagsrunde på Samsø står vi altid klar til at finde den rette cykel til Jer.

Priser: Normalcykel: 100 kr. pr. dag 7 gears cykel: 150 kr. pr. dag Mountainbike: 250 kr. pr. dag Elcykel: 200 kr. pr. dag *Altid mulighed for tilføjelse af cykelhjelm og cykelanhænger

Paddleboards

Vi har 30 SUP Boards klar til udlejning i 3 forskellige størrelser (børne, medium og large) Alle boards er oppustelige og nemme at bære.


Priser: 2 timer for 200 kr. Hele dagen for 380 kr. (kl. 09-18) *inkluderet i prisen er paddel, svømmevest og våddragt. *Depositum 500,- tilbagebetales ved returnering.
30

Cykler

30

Paddleboards


Både

Som noget helt nyt i 2021, har vi fået 2 både i vores udlejningssortiment. Bådene kan rumme 4 personer og er udstyret med elmotor.

Priser: Hele dagen (09-18) 700 kr. *Bådene kræver ikke certifikat for at sejle

Kajakker

Kunne du tænke dig en oplevelsesrig tur på havet i venligt farvand, så har vi lige hvad du mangler. Vi tilbyder både solo og dobbeltkajakker, som er yderst brugervenlige.

Priser: Solokajak: 2 timer for 200 kr. Solokajak: hele dagen for 380 kr. Dobbeltkajak: hele dagen for 500 kr. Pedalkajak: hele dagen for 500 kr. *Depositum af leje 500,- tilbagebetales ved returnering
2

Både

8

kajakker