Terrassehytte - "Billig familieferie i Danmark"
4 Personer
Eget køkken
4 senge
Gratis wifi
Overdækket terrasse

Terrassehytte - Billig hytteferie i Danmark


Saksild Strand Camping har i alt 6 terrassehytter med plads til 4 personer. Hytterne er på 15 m² og med en overdækket sydvestvendt terrasse på 9 m². Alt hvad I har brug for, hvis det er komfort på campingferien I søger.

Hytterne er udstyret med to enkeltsenge og et særskilt køjerum, ligeledes med to sovepladser. Køjesengene måler 70×190 cm. Herudover indeholder campinghytterne et køkken med varmt og koldt vand, et køleskab, to kogeplader, en kaffemaskine, bestik, porcelæn, gryder, dyner og puder osv. Hertil er der en spisekrog med bord og stole.

Hytterne er godt isolerede med elvarme, så I ikke skal bekymre jer om at komme til at fryse, hvis I ikke lige er afsted henover sommeren. Hytterne indeholder ikke toilet eller bad, men de ligger derimod tæt på vores servicebygning med toiletter, bruse- og puslerum, vaskemaskine, tørretumbler, opholdsrum og køkken med mikro- og varmluftovne. Desuden er der plads til en bil lige ved siden af hytterne. Hytten er til rådighed fra kl. 15, og afrejse skal ske inden kl. 10.

Om Terrassehytten
  • Eget køkken
  • Spiseplads
  • Gratis wifi
  • 4 sovepladser
  • Køleskab
  • Ikke ryge-hytter

Pris for 4 personer inkl. strøm

Betalingsbetingelser ved reservation af hytte:

Betalingsbetingelser ved reservation af hytte: Det fulde beløb skal indbetales ved reservation. Ved afbestilling af hytte senest 4 uger før ankomst tilbagebetales 75% af det indbetalte beløb. Senere end 4 uger tilbagebetales beløbet ikke.

Book en billig familieferie i DanmarkSøger du en billig familieferie i Danmark? Så er vores campinghytter et oplagt valg. Og ikke nok med at I får en billig familieferie, så får I samtidig også en ferie i nogle af landets skønneste omgivelser, hvor der er mulighed for at lave en masse sjove og hyggelige aktiviteter.
Når I som familie ikke er ude på tur, giver hytterne anledning til afslapning og nærvær. Hvis vejret er til det, kan I nyde livet ude på terrassen, imens børnene leger. I kan også sætte jer stille og roligt, og spille et spil indenfor ved bordet. Når aftenen falder på, og børnene skal puttes, gøres dette i et separat køjerum, så I som forældre kan hygge jer videre uden at skulle bekymre jer om, at børnene vågner.

Har du behov for at vide mere om vores campinghytter eller nogle af de øvrige hytter, som vi tilbyder her hos Saksild Strand Camping? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på info@saksild.dk eller ringe direkte på telefon +45 86 55 81 30. Er du derimod helt sikker på, at terrassehytten er lige netop det, I søger til jeres næste campingferie, så kan du booke den direkte online hos os.