Faciliteter hos Saksild Strand Camping


Servicefaciliteterne hos Saksild Strand Camping indeholder toilet- og badeforhold inkl. familiebaderum samt et køkken, spiselokale og et vaskeri. Alle faciliteter er moderniseret og opdateret, og vi sætter en stor ære i, at de altid er rengjorte og klar til nye gæster.
I de koldere perioder tilbyder vi lyse opvarmede lokaler med gulvvarme eller radiatorer. Ønsker du at se nærmere på vores faciliteter i servicebygningen, kan du scrolle igennem billederne nederst på siden..
Køkkenforhold

Køkkenforholdene i vores servicebygning er helt moderne. Alle vaske er udstyret med både koldt og varmt vand, hvilket ligeledes gør sig gældende i vores skønne udekøkkener. Der er mikrobølgeovne, varmluftsovne, gaskogeplader og alt, hvad du ellers har behov for, når du skal lave et godt måltid til familien.
Børneafdeling

Vi ønsker at gøre det så nemt for vores gæster som muligt, at have småbørn med på camping. Derfor findes der en særskilt børneafdeling i lyse venlige farver med puslebord og badekar til de allermindste. Hertil er der også brusere, toiletter og håndvaske i forskellige højder til de lidt større børn.
Øvrige faciliteter på pladsen

Foruden vores servicebygning, har vi også en række andre faciliteter på campingpladsen. Til børnene har vi en stor boldbane samt ny legeplads med bl.a. en forhindrings bane, hoppepude ,gynger og balance/motoriktårn. Derudover er der et legeområde for de små med vand og sandleg, lille kiosk, legehus, karrusel og meget mere. I højsæsonen har vi desuden løbende en række aktiviteter for børnene, og er vejret til det, har vi en skøn pool, som såvel børn som voksne kan nyde godt af. Se med fordel nærmere på vores pladskort og få et overblik over hele Saksild Strand Campingplads.

For at få et bedre indblik i stemningen på campingpladsen, kan vi anbefale dig at se nærmere på vores galleri, hvor vi har samlet lidt forskellige stemningsbilleder fra pladsen.
Renlighed er vores æressag

Hos Saksild Strand Camping går vi rigtig meget op i renlighed og vedligeholdelse af alle vores faciliteter, så vores gæster kan få det, som de har fortjent. Derfor vil du altid finde renlige og velholdte faciliteter, hvad enten det er i vores servicebygning eller i andre fællesarealer.

Ønsker du at vide mere om de faciliteter, som vi tilbyder hos Saksild Strand Camping, er du velkommen til at kontakte os på info@saksild.dk eller ringe direkte på telefon +45 86 55 81 30. Vi ser frem til at høre fra dig!