Vintercamping - "Camping hele året rundt"

Vintercamping ved Saksild Strand


Vintercamping er i de senere år blevet meget populært blandt mange campister, og denne form for camping har da i den grad også sine fordele. Med en fastliggerplads i vintersæsonen kan du komme væk hjemmefra i weekenderne og helligdagene, og nyde roen, naturen og det gode selskab.

Campingpladsen er dejlig stille og rolig på denne tid af året, hvilket virkelig giver rum for ren afslapning. Det er efter vores overbevisning den skønneste måde at få et afbræk fra hverdagen på, og bare nyde den primitive livsstil i fuldstændig harmoni.

Reglerne for vintercamping er bl.a.: Man må IKKE overnatte i hverdagene. Til gengæld må man overnatte i alle weekender, helligdage, helligdagsferier og alle dagene imellem jul og nytår. Det vil sige, at man sagtens kan holde Jul og Nytårsaften her på pladsen. Gå en tur på stranden mens juleanden står i ovnen og bliver sprød og lækker. Tag til julegudstjeneste i vores nærliggende kirke. Måske er det også rart at gå en lang tur i vores skønne områder i juledagene, eller 1. Nytårsdag, hvor hovedet måske er lidt tungt.

Om vintercamping
  • Gæstekort er inkluderet
  • Intet ekstragebyr for hund
  • Gratis wifi
  • Åbent alle weekender samt jul og nytår
  • Isoleret servicebygning med gulvvarme
  • Moderne og rent køkken med mikro- og varmluftsovn

Vintersæson 23/10 - 01/04


Vintercamping

Kold vinterdag over Kattegat


Priser og Receptionstider

Vintersæsonen starter fra d. 23. Oktober – 01. April.

Pris: fra 4.500,- ex strøm. Strøm købes i strømpakker og bestilles og betales forud.

I vintercamping-perioden er receptionen kun åben i få timer i weekenderne, men ved akutte situationer er vi altid at træffe på mobilen.